O singura vacanta va poate aduce un mix perfect de eleganta, influente tiroleze si rafinament. Eleganta este cea pe care Casa Regala a Romaniei a purtat-o pana aici in Valea Prahovei, si s-a imprimat in strazile pietruite ale Sinaii, precum si la temeliile unuia dintre cele mai frumoase casteluri din Europa, Castelul Peles.

La numai 5 minute de mers pana in curtea domeniului Regal, in zona cartierului Furnica, printre cateva dintre constructiile nobililor regali, se afla Uphill Residence. Un proiect care imbina perfect bunul gust si confortul, clasicul si luxul. Inconjurată de clădiri monument , amplasată strategic cu o vedere de ansamblu asupra Sinaii, cat si asupra muntilor Bucegi, locatia noastră tinde să satisfacă cat mai multe gusturi si dorinte. Uphill Residence are intentia de a cinsti istoria si atmosfera locurilor, totodată oferindu-va confortul si rafinamentul celor mai apreciate tendinte moderne.

Fiecare dintre cele 4 apartamente si 6 camere duble sunt unice, fiecare avand o nota personală si cate una din operele unicat ale unui artist ce reproduce bucati din istoria orasului prin intermediul picturii cu cafea. Designul interior surprinde o paleta de culori indrazneată, imbinând ultimele trenduri ornamentale. Atentia la detalii se poate observa atat in decorul interior al fiecarei incăperi , cât si in arhitectura rustică, iar pasiunea si profesionalismul personalului vă va face sederea mai plăcută.
Uphill Residence promite să vă ofere o experientă de munte, invelită in rafinament si cu un strop de regalitate!

Junior suite Uphill Residence